OPŁATY

Opłatę za egzamin należy wnieść w ciągu 7 dni od nadesłania zgłoszenia.

Opłaty dokonywane z Polski:

opłata za egzamin to równowartość w PLN:

dorośli

  • 150 EURO za poziom B1 lub B2 – 639,00 zł
  • 180 EURO za poziom C1 lub C2 – 767,00 zł

dzieci i młodzież (od 14 do 17 lat)

  • 90 EURO za poziom B1 – 383,00 zł

 

Opłata za wydanie certyfikatu wynosi 20 EURO – 84,11 złotych – Prosimy o wpłaty do końca roku.

Wpłaty prosimy kierować na konto:
09 1090 2138 0000 0005 5600 0043  (wpłaty w PLN)
z dopiskiem:

imię i nazwisko, egzamin poziom, 18-19.11.2017”  (opłata za egzamin)

(np. Jan Nowak, egzamin B1, 18-19.11.2017)

i  „imię i nazwisko, certyfikat, listopad 2017” (opłata za certyfikat)

(np. Jan Nowak, certyfikat, listopad 2017)

Opłaty dokonywane spoza Polski:

opłata za egzamin to równowartość w PLN :

dorośli

  • 150 EURO za poziom B1 lub B2
  • 180 EURO za poziom C1 lub C2

dzieci i młodzież

  • 90 EURO za poziom B1

 

Ze względu na to, że w transakcjach dokonywanych za granicą banki pośredniczące pobierają dodatkowe opłaty, prosimy o wybór opcji, w której koszty przelewu w całości pokrywa wpłacający – opcja OUR.

Wpłaty prosimy kierować na konto:
IBAN: PL 88 1090 2138 0000 0005 5600 0076 (wpłaty w EURO)
SWIFT: WBK PP LPP
z dopiskiem:

imię i nazwisko, egzamin poziom, 18-19.11.2017”  (opłata za egzamin)

(np. Jan Nowak, egzamin B1, 18-19.11.2017)

i  „imię i nazwisko, certyfikat, listopad 2017” (opłata za certyfikat) (opłatę za certyfikat należy wnieść dopiero po otrzymaniu informacji o zdanym egzaminie)

(np. Jan Nowak, certyfikat, listopad 2017)

 

UWAGA:
Informujemy, że w przypadku zwrotu  opłaty za egzamin, zostanie ona pomniejszona z tytułu przekazania dwudziestu procent  wpłaconej sumy na rzecz PKPZJPjO oraz ze względu na koszty przewalutowania i opłat bankowych.

Witryna, którą obecnie przeglądasz, wykorzystuje pliki cookies w celu poprawnej realizacji dostarczanych usług i informacji oraz w celach gromadzenia anonimowych informacji statystycznych. Więcej informacji >>

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close